Mer

  Svak, svakere, død

  Som omtalt i utallige poster tidligere på denne bloggen, anser jeg begge kandidatene i Virginias guvernørvalg som ganske så svake. Republikaneren Ken Cuccinelli har store problemer med sin verdikonservatisme, og har i tillegg pådratt seg en viseguvernørkandidat, E. W. Jackson, som riktignok skal velges separat, men som med sin konspiranoia overfor president Obama og generelt avsindige retorikk mot homofile ikke kan annet enn å svekke partiet blant moderate velgere.

  httpv://youtu.be/Z70pb4jXk_o

  Demokraten Terry McAuliffe er på sin side blitt omtalt som en mann med alle Mitt Romneys svake sider, og ingen av de sterke. Jeg har tidligere postet noen utdrag fra hans selvbiografi som ikke akkurat stiller ham i et positivt lys, og nå har et videointervju med C-SPAN fra mai 2001 kommet for en dag, der han gir republikanernes valgseier i 2000 skylda for at faren hans døde i januar 2001… ord blir fattige.

  httpv://youtu.be/8ss19I-yFNk

  Med slike kandidater kan man igrunnen bare ønske seg at en uavhengig kandidat kommer på banen innen 11.juni. Dessverre er sjansene små for at så skjer, og jeg kan bare konkludere med at Virginia vil bli styrt av en ytterst svak guvernør de neste fire år.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også