Mer

  Bachmann tar ikke gjenvalg

  Høyst kontroversielle Michelle Bachmann fra Minnesotas 6. distrikt tar ikke gjenvalg i 2014. Bachmann hadde en dårlig og svakt ledet presidentkampanje i 2012, som er under etterforskning i disse dager, og stod overfor en tøff utfordring i 2014 fra mannen hun så vidt slo i fjor, hotellmanager Jim Graves.

  Mange mener hun ikke har vært nok engasjert i det lokale arbeidet en kongressrepresentant må prioritere, og hennes tendens til å komme med kontroversielle uttalelser har neppe hjulpet. Dette er delstatens mest republikanske sete, så her kan det ventes flere lokale republikanere i primærvalget. Dersom de klarer å samle seg om en «normal» kandidat skal dette være et ganske trygt sete.

  Med Bachmanns avgang oppgraderer jeg setet fra «svakt» til «trolig republikansk«.

  Du leser mer om Bachmanns sorti her.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også