Mer

  To målinger viser Weiner på andreplass

  Både Quinnipiac og Rasmussen har sluppet målinger fra det demokratiske primærvalget i New York de siste dagene; Quinnipiac riktignok før tidligere kongressmann Anthony Weiner offisielt erklærte sitt kandidatur, mens Rasmussen tok opp sin måling dagen før og den dagen han annonserte.

  Begge målingene har bystyreleder Christine Quinn på førsteplass, med Weiner på andreplass. Rasmussen offentliggjør bare de to første kandidatene, og har Quinn på 24%, mot Weiner på 18%. Quinnipiac har Quinn med 25%, Weiner 15%, Bill de Blasio og William Thompson med 10% og 6% for John Liu.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også