Mer

  Minnesota: Demokratene ligger godt an

  Ifølge PPP ligger Minnesotas demokrater godt an foran 2014-valget. Senator Al Franken har 51-42 i jobbtilfredshet, og leder alle republikanske kandidater, selv om ingen av dem er særlig kjente foreløpig, og nominasjonen langt fra er klar.

  Den andre senatoren, Amy Klobuchar, har over 60% popularitet, mens tidligere guvernør Tim Pawlenty ikke har vunnet tilbake den lave oppslutningen han fikk etter det feilslåtte forsøket på å bli republikanernes presidentkandidat. Også tidligere senator Norm Coleman, som Franken såvidt beseiret i 2008, har negative tall.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også