Mer

  SurveyUSA: Helt jevnt i Los Angeles

  SurveyUSA er ute med sin måling av borgermestervalget i Los Angeles, og finner det samme som CalState i går: Dette er helt jevnt. SUSAs tall er 46-46, men hvis man går inn i materien er de allikevel forskjellige fra gårsdagens. CalState fant ganske store kjønnsforskjeller, der et klart flertall kvinner støttet Wendy Greuel og et klart flertall menn støttet Eric Garcetti; SUSA finner nesten ingen slike forskjeller.

  I andre nyheter fra valget, har Greuels kampanje blitt tvunget til å innstille sine TV-reklamer i et par dager på grunn av at de har for lite penger. Hennes kampanje har bare 1/10 av Garcettis pengebeholdning halvannen uke før valget. Begge er demokrater.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også