Mer

  VA: Knapt forsprang for Cuccinelli

  Virginias justisminister Ken Cuccinelli (R) fortsetter å holde et ørlite forsprang på sin konkurrent til guvernørvervet, tidligere partiformann Terry McAuliffe (D). En ny måling fra NBC/Marist gir ham en 45-42 ledelse blant «sannsynlige velgere», mens McAuliffe har en 41-43 ledelse blant alle registrerte velgere 43-41 ledelse (45-42 blant «sannsynlige» velgere).

  Samtidig kan McAuliffe ha gitt republikanerne ammunisjon å bruke i valgkampen; Buzzfeed har ni punkter fra selvbiografien hans som de mener vil få velgere til å vemmes. Det er ventet at McAuliffe vil kjøre hardt mot Cuccinellis sterke verdikonservatisme, men angrepene vil muligens miste effekt når hans egen historie med sin kone er alt annet enn sensitiv (punkt #4 og #9).

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også