Mer

  Måling: Tennant leder blant demokrater i WV

  Administrasjonsminister Natalie Tennant ligger best an til å kapre den demokratiske nominasjonen foran senatsvalget i West Virginia neste år. Dette ifølge en måling fra Blankenship Enterprises, som normalt jobber for republikanerne (så ta tallene med en klype salt). Tennant har 40%, mens ingen andre potensielle kandidater har over 12%.

  Den eneste erklærte kandidaten er den republikanske kongresskvinnen Shelley Moore Capito, som ifølge Blankenship leder med nesten 20% mot en demokrat; dommer Robin Davis. At Capito ikke er målt opp mot Tennant, (evt. at disse tallene ikke er offentliggjort) gjør meg skeptisk til verdien av denne målingen.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også