Mer

  Hall går for gjenvalg

  tx4 ralph hall Normalt ville jeg ikke omtale at en menig kongressrepresentant annonserer at han går for gjenvalg, men dette er ikke noen hvemsomhelst. Den 90 år gamle republikaneren Ralph Hall fra Texas erklærte seg denne uken som kandidat foran valget i 2014, og sa at han ønsket å se en partifelle ta det Hvite hus i 2016. Hall, som er den eldste som noen gang har sittet i Huset, ble første gang valgt i 1980; den gang som demokrat. Han skiftet parti i 2004. Distriktet, TX-4 er ett av de mest konservative i landet, og Hall er blant de mest konservative medlemmene av Kongressen.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også