Mer

  SC-1: Helt jevnt

  Det konservative nettstedet RRH er ute med en måling fra South Carolinas første kongressdistrikt, som har et suppleringsvalg tirsdag. Målingen viser både republikaner Mark Sanford og demokrat Elizabeth Colbert Busch med 46% hver; en kraftig forbedring for Sanford siden PPPs måling for nesten to uker siden, som ga Busch en 50-41 ledelse.

  Målingen bekrefter i og for seg det som har vært Sanfords problem hele tiden – republikanske velgere holder seg borte, mens demokratiske møter opp; spørsmålet er om det er nok i et så konservativt distrikt. Det skal ikke mange prosent ekstra valgdeltagelse til i et par fylker før han gruser Busch.

  RRH har bare sluppet en måling tidligere, av kongressracet mellom to republikanere i LA-3 i 2012, og hadde svært gode resultater den gang. Nå venter vi i spenning på PPPs siste måling, som kommer sent søndag eller tidlig mandag.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også