Mer

  Michigan: Kongressmann Peters stiller

  Demokratene fikk sin antatt sterkeste kandidat i senatsracet i Michigan: Kongressmann Gary Peters annonserte sitt kandidatur denne uken. Peters representerer det overveiende svarte 14. distrikt, som stort sett dekker Detroit, ogslo ut en sittende, svart kongressmann i primærvalget. Peters representerte tidligere det 9. distrikt, men ble tegnet ut av det i 2011.

  På republikansk side er situasjonen fortsatt uavklart, men noen aktuelle navn er kongressmann Mike Rogers, tidligere administrasjonsminister Terri Lynn Land, forretningsmann John Rakolta og tidligere delstatspartileder Saul Anuzis.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også