Mer

  Roanoke College måler Virginia

  Roanoke College er ute med en måling fra hjemstaten Virginia, og finner republikaneren Ken Cuccinelli med en 34-29 ledelse over demokraten Terry McAuliffe. Det er tre ting som er verdt å merke seg ved denne målingen: 1) Begge kandidater er fortsatt relativt ukjente. 2) Delvis fordi de er ukjente er det svært mange velgere som ikke har bestemt seg. 3) Roanoke hadde gjennom hele fjoråret en solid ledelse til Mitt Romney i denne staten, som han tapte. Det er for øvrig ikke første gang dette universitetet har altfor gode tall for republikanerne, så ta dem med en klype salt.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også