Mer

  PPP måler Colorado

  PPP målte Colorado i helgen, og finner at både guvernør John Hickenlooper og senator Mark Udall ligger godt an til å få gjenvalg i 2014. Hickenloopers jobboppslutning er 53-44, noe som er en klar forverring siden PPP målte staten i november, da tallene var 55-26. Det skyldes at konservative (både republikanere og uavhengige) er uenige i de nye våpenlovene guvernøren signerte forleden.

  Udall har 50-33 i oppslutning, og skal være ganske trygg selv om delstaten er en vippestat. Ingen av dem har noen republikanske konkurrenter foreløpig, og ingen av de 8 som PPP testet hadde positiv oppslutning, og bare en var kjent av over halvparten av velgerne. Inntil disse racene kommer i fokus, med presumptivt seriøse motkandidater må begge vurderes som «trolig demokratisk«.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også