Mer

  PPP måler Colorado

  PPP målte Colorado i helgen, og finner at både guvernør John Hickenlooper og senator Mark Udall ligger godt an til å få gjenvalg i 2014. Hickenloopers jobboppslutning er 53-44, noe som er en klar forverring siden PPP målte staten i november, da tallene var 55-26. Det skyldes at konservative (både republikanere og uavhengige) er uenige i de nye våpenlovene guvernøren signerte forleden.

  Udall har 50-33 i oppslutning, og skal være ganske trygg selv om delstaten er en vippestat. Ingen av dem har noen republikanske konkurrenter foreløpig, og ingen av de 8 som PPP testet hadde positiv oppslutning, og bare en var kjent av over halvparten av velgerne. Inntil disse racene kommer i fokus, med presumptivt seriøse motkandidater må begge vurderes som «trolig demokratisk«.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også