Mer

  New Jersey: Demokratene kommer «hjem»

  En fersk måling fra Rutgers-Eagleton viser noe jeg har ventet på en stund, nemlig at demokratiske velgere begynner å migrere over til en mer normal oppfatning av guvernør Chris Christie. Han har fortsatt høy oppslutning, med 51% blant registrerte demokrater, men dette er ned fra 62% i februar. Oppslutningen er 68% bant alle velgere, ned fra 74% i februar. Han får fortsatt glimrende karakter for sin håndtering av stormen Sandy (87%!), men mange begynner nå å bli misfornøyede med økonomien, skatter, osv. Dette er selvsagt en retur til normalen, og jeg venter en ytterligere nedgang i republikanske Christies oppslutning før høsten.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også