Mer

  Virginia: Warner og McAuliffe leder

  University of Mary Washington har foretatt en måling av guvernørvalget i Virginia i år, og finner – som de fleste andre – at det er svært jevnt. Demokratenes kandidat, Terry McAuliffe har 38% og republikanernes kandidat, Ken Cuccinelli har 37%.

  Universitetet har også målt senatsracet i 2014, der den sittende demokratiske senatoren Mark Warner har en 51-35 ledelse på den nåværende republikanske guvernøren, Bob McDonnell. Warners ledelse kommer til tross for at McDonnell har gode tall for jobben han gjør; 52% er fornøyde og 26% misfornøyde. Det skal legges til at McDonnell ikke på noe tidspunkt har signalisert interesse for Warners sete.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også