Mer

  Måling fra Massachusetts

  WBUR har offentliggjort en ny måling fra Massachusetts, utført av MassInc Polling. Målingen er tatt opp i forbindelse med suppleringsvalget til John Kerrys senatssete 25. juni, og det tilhørende primærvalget 30. april. I det demokratiske primærvalget finner de at kongressmann Ed Markey leder 35-24 over kollega Stephen Lynch, men at mange velgere fortsatt er usikre. Som de eneste som har målt staten, finner de at velgerne har et mer positivt syn på Lynch enn på Markey (+25 vs +9).

  På republikansk side leder tidligere statsadvokat Michael Sullivan, med 28% over delstatsrepresentant Dan Winslow med 10% og investor Gabriel Gomez med 8%. Alle tre republikanere taper til begge de to demokratene med klar margin.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også