Mer

  PPPs månedlige North Carolina

  PPP, den Demokratiske meningsmåleren, er fra North Carolina, og i tillegg til alle målinger de foretar rundt i landet, har de månedlige rapporter fra hjemstaten. Innholdet er foreløpig mye av det samme som de foregående månedene, med tall for jobbtilfredshet blant toppnavnene og teoretiske oppstillinger av kandidater. Denne måneden viser PPPs måling at viseguvernør Dan Forest nå er den mest populære Republikaneren til å stille mot senator Kay Hagan i 2014. Hagan har bittelitt bedre tall nå, og leder over alle Republikanerne, men et stort flertall av de ubestemte velgerne er Republikanske, så det er mer snakk om hvor kjente kandidatene er enn noen sterk oppfatning av styrken kandidatene imellom.

  De som er interesserte kan klikke på linken, jeg orker ikke fordype meg i disse tallene hver måned. PPP spår at dette kjapt kommer til å bli jevnt i 2014, og det er jeg i grunnen enig i. North Carolina er nå den ultimate vippestaten, og Republikanerne må tenke seg nøye om før de velger hvem som skal bli deres kandidat i 2014. Hagan er sårbar, men ingen pushover og skal senatet tas, er dette en stat de bør vinne.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også