Mer

  En ny Bush stiller i Texas

  Litt langt nede i underskogen for denne bloggen, men ok… nok en generasjon av Bush-dynastiet forbereder seg på politisk kamp i Texas.

  George P.Bush, sønn av tidligere Florida-guvernør Jeb Bush, har nå annonsert at han stiller til embetet som landkommisjonær. Dette er et forholdsvis ukjent embete, men har ofte vært brukt som springbrett til høyere verv; den nåværende kommisjonæren Jerry Patterson, har tidligere annonsert sitt kandidatur til viseguvernør og den sittende viseguvernøren, David Dewhurst, kom fra dette embetet. Unge George nevnes som en kommende konservativ stjerne, bla. fordi han hevdes å ha god tyngde blant de stadig viktigere latinogruppene i USA. Hans mor er som kjent fra Mexico, så han snakker flytende spansk.

  httpv://youtu.be/pqkaBA8Ektc

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også