Mer

  Christie leder… igjen

  *gjesp* En ny måling fra Farleigh Dickinson viser at guvernør Chris Christie fortsetter å lede suverent over Demokratenes Barbara Buono i New Jersey, med tallene 58-22. Målingen viser en bitteliten nedgang fra historisk høye tall, men Christie ligger fortsatt milevis over det nivået delstatens guvernører tradisjonelt har vært på. Et flertall er fornøyd med jobben han gjør – uavhengige velgere, Demokrater, kvinner, minoriteter, fagforeningshjem – alle gir ham over 50%. Christie har klart å gjøre høstens guvernørvalg til noe så utrolig som»Trygt Republikansk», men vil ventelig foreta en del justeringer mot høyre for å være konkurransedyktig i presidentnominasjonen i 2016.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også