Mer

  Virginia: Bolling stiller ikke

  bolling Virginias viseguvernør Bill Bolling har nå bestemt seg for ikke å stille som uavhengig kandidat ved guvernørvalget til høsten. Bolling ble skviset ut av den Republikanske nominasjonsprosessen av den langt mer kontroversielle justisminister Ken Cuccinelli, og hadde vurdert et uavhengig kandidatur i lengre tid. Han hadde til og med tatt opp egne meningsmålinger, men de viste at han lå og vaket langt bak Cuccinelli og Demokratenes kandidat, tidligere føderal partiformann Terry McAuliffe.

  Bolling har ikke gitt sin offisielle støtte til noen av kandidatene, men det er nå så mye ondt blod mellom ham og justisministeren at han trolig forblir nøytral ut valgkampen. Det skal bli interessant å se målingene nå som det bare er to kandidater igjen; til tross for at han er en forholdvis konservativ Republikaner har Bolling tatt omtrent like mange velgere fra hver, trolig mye pga at han er ukjent for de fleste velgerne.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også