Mer

  John Brennan sverget inn


  Vice President Joe Biden swears in CIA Director John Brennan in the Roosevelt Room of the White House, March 8, 2013. Members of Brennan's family stand with him. Brennan was sworn in with his hand on an original draft of the Constitution, dating from 1787, which has George Washington's personal handwriting and annotations on it. (Official White House Photo by David Lienemann)
  Vice President Joe Biden swears in CIA Director John Brennan in the Roosevelt Room of the White House, March 8, 2013. Members of Brennan’s family stand with him. Brennan was sworn in with his hand on an original draft of the Constitution, dating from 1787, which has George Washington’s personal handwriting and annotations on it. (Official White House Photo by David Lienemann)

  Presidenten på hesten i bakgrunnen? Theodore Roosevelt, USAs 26. president (1901-1909):

  roosevelt-room-Theodore-Roosevelt-Tade-Styka-1909

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også