Mer

  Måling: Republikanerne gruses i Massachusetts

  En ny måling foretatt av University of Massachusetts bekrefter at den Demokratiske kongressmannen Ed Markey er i teten i delstatens senatsrace. Han leder hele 50-21 over kollega Stephen Lynch, og begge har et solid tak på de tre Republikanerne som kjemper om sitt partis nominasjon.

  Det er mange velgere som er usikre eller som kan ombestemme seg, men marginene er allikevel såpass store at Demokratene er ganske trygge. Man skal ta alle tall fra denne måleren med en klype salt, da UMass/Lowell tenderer til å ha store svingninger i sitt materiale, men målingen er utført for Boston Herald, som er en avis med konservative preferanser.

  Tallene: Markey 47 vs Gomez 28; Markey 48 vs Sullivan 30; Markey 49 vs Winslow 26. Dersom Lynch er Demokratenes kandidat er tallene Lynch 45 vs Gomez 27; Lynch 45 vs Sullivan 28; Lynch 48 vs Winslow 24.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også