Mer

  Bollings egen måling viser dødt løp

  Virginias viseguvernør Bill Bolling trakk seg fra den Republikanske nominasjonsprossessen til guvernørvervet i 2012, men har i lang tid spekulert i å stille som uavhengig kandidat. Selv om han er ganske konservativ, er han også ukjent for de fleste velgerne, så han har anledning til å gå mot sentrum, noe han også har gjort de siste månedene. Alle uavhengige målinger har imidlertid vist ham langt bak de to store partiene, og nå viser hans egen måling det samme. Det Republikanske firmaet McLaughlin har målt racet og finner Demokraten Terry McAuliffe med 38% mot 37% for Republikaneren Ken Cuccinelli. Bolling er langt bak, med 15%.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også