Mer

  Ohio: Kasich rehabilitert

  OH John Kasich Gjennom mye av 2011 og 2012 var Ohios Republikanske guvernør John Kasich blant de minst populære i landet og Demokratene så for seg muligheten til å erobre denne tradisjonelt Republikanske staten. Quinnipiacs nyeste måling viser imidlertid at han har klart å rehabilitere seg i velgernes øyne, og han har positive tall for jobbtilfredshet; 53-32.

  Dette er faktisk det beste resultatet han noengang har hatt. Litt mer alarmerende er det at han ikke kommer over 45% mot fire potensielle Demokratiske motstandere de har spurt om. Han leder med 6-10% på tidligere kongresskvinne Sutton, kongressmann Ryan, fylkeskommisjonær Fitzgerald og forbrukerbyråsjef Cordray, men disse er alle forholdsvis ukjente for delstatens velgere. Dog har Kasich 46-36 på spørsmål om han bør gjenvelges, så han starter med et brukbart utgangspunkt.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også