Mer

  Kansas: Roberts ukjent

  KS Pat Roberts Vi har en ny konkurrent til tittelen USAs minst kjente senator: Pat Roberts, Republikaner fra Kansas. Tall fra PPP viser at 31% støtter ham, 28% misliker jobben han gjør, mens hele 41%av velgerne er likeglade. Dette er helt utrolige tall for en senator som nærmer seg slutten av sin tredje 6-årsperiode. Roberts gruser alle potensielle Demokrater, men er bare moderat pop i eget parti. Dog gruser han også interne utfordrere i målingen. Roberts kommer til å være 78 år gammel på valgdagen, så vi skal ikke være overrasket om han velger å si farvel – og velgerne i Kansas kommer kanskje til å bli overrasket over at de i det hele tatt hadde ham til senator…

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også