Mer

  Jevnere i Massachusetts

  Også PPP finner at det tetner til i det Demokratiske primærvalget i Massachusetts, mellom de to kongressmennene Ed Markey og Stephen Lynch. Deres måling fra januar (da Lynch ennå ikke var kandidat) viste en enorm 52-19 ledelse til Ed Markey, mens deres måling fra februar gir ham kun 43-28 over Lynch.

  Markey har også større popularitet blant delstatens Demokrater; 58-18 mot 36-29 for Lynch. PPP har spurt folk som erklærer at de vil stemme i det Demokratiske primærvalget, så det er uvisst hvor mange av disse som er uavhengige, eller for den saks skyld hvor mange uavhengige som ble filtrert ut før utspørringen begynte. Som tidligere rapportert har Lynch en klar ledelse blant disse velgerne, og nå som Scott Brown ikke stiller, kan det tenkes flere av dem vil fokusere på den Demokratiske nominasjonen.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også