Mer

  Måling: Quinn leder fortsatt i NYC

  Lederen for New York Citys bystyre, Demokraten Christine Quinn har fortsatt en solid ledelse på konkurrentene foran årets borgermestervalg. En ny måling fra Marist College gir Quinn 37%, mot 13% for tidligere comptroller William Thompson og 12% for forbrukerombud Bill de Blasio. På Republikansk side leder tidligere transportsjef Joseph Lhota med 20%, med resten fra 8% og nedover. Milliardær John Catsimatidis har imidlertid akkurat annonsert at han stiller, så vi kan nok vente at hans tall vil stige radikalt etterhvert som TV-reklamene kommer på luften. Alle Republikanerne taper stort for alle Demokratene i denne målingen.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også