Mer

  Louisiana: Landrieu med overraskende gode tall

  LA Mary LandrieuPPP har målt Louisianas senatsrace for 2014, og finner at Demokraten Mary Landrieu har bedre tall enn man kunne frykte. Staten har gått i konservativ retning de siste årene, men Landrieus oppslutning har bedret seg. Hennes jobbtilfredshet er nå på 47-45, mot 41-53 i 2010, som var et svært dårlig år å være Demokrat. Hun er ikke på noen måte trygg, og ligger fortsatt godt under 50% mot de skarpeste Republikanerne, men har i det minste en ledelse: 46-43 mot viseguvernør Jay Dardenne, 46-42 mot kongressmann Charles Boustany, 49-41 over guvernør Bobby Jindal (som for øvrig nå er blant landets minst populære guvernører!) og enda bedre tall mot en rekke andre – full oversikt i linken.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også