Mer

  Louisiana: Landrieu med overraskende gode tall

  LA Mary Landrieu PPP har målt Louisianas senatsrace for 2014, og finner at Demokraten Mary Landrieu har bedre tall enn man kunne frykte. Staten har gått i konservativ retning de siste årene, men Landrieus oppslutning har bedret seg. Hennes jobbtilfredshet er nå på 47-45, mot 41-53 i 2010, som var et svært dårlig år å være Demokrat. Hun er ikke på noen måte trygg, og ligger fortsatt godt under 50% mot de skarpeste Republikanerne, men har i det minste en ledelse: 46-43 mot viseguvernør Jay Dardenne, 46-42 mot kongressmann Charles Boustany, 49-41 over guvernør Bobby Jindal (som for øvrig nå er blant landets minst populære guvernører!) og enda bedre tall mot en rekke andre – full oversikt i linken.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også