Mer

  PPP: Fortsatt middelmådig fra Hagan

  Demokraten Kay Hagan fra North Carolina fortsetter sin relativt anonyme tilværelse i Senatet – og PPP fortsetter sine månedlige målinger av hjemstaten. Nå har tallene hennes bedret seg litt; 39-38 i jobbtilfredshet, mot 34-36 i januar. Hun har en viss ledelse på de Republikanerne PPP har spurt om, men tallene er ikke imponerende: 45-40 mot McHenry, 47-38 mot Ellmers og litt større ledelse enn i forrige måned mot en rekke andre politikere. Jeg gjør PPPs oppsummering til min egen: «much will be determined by the political climate and the GOP’s ability to come up with a good candidate».

  Og hvem kan så denne Republikaneren være? I et tenkt primærvalg, finner PPP at arbeidskommisjonær Cherie Berry trolig er delstatens mest populære Republikaner (dog fortsatt 8% under mot Hagan). Berry har 18%, mot 16% for Virginia Foxx og 10% hver for McHenry og Ellmers. På det nåværende tidspunktet er imidlertid de fleste av kandidatene så ukjente at dette blir en rent akademisk øvelse.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også