Mer

  Massachusetts: Brown stiller ikke

  Scott Brown Tidligere senator Scott Brown stiller ikke i suppleringsvalget i Massachusetts til sommeren, ifølge Washington Post. Brown vant sensasjonelt et suppleringsvalg i januar 2010, før han tapte klart for Elizabeth Warren i det ordinære valget i 2012. Målinger viste at han hadde en ok sjanse i sommerens valg, men heller ikke mer. Det er fortsatt uklart om han vil stille til guvernør neste høst, eller om han nå er ferdig med politikk.

  Browns exit fratar Republikanerne deres desidert sterkeste navn i Massachusetts, men et potensielt grisete nominasjonsoppgjør på Demokratisk side og lav oppslutning gir dem allikevel en liten sjanse. Tidligere guvernør William Weld, tidligere viseguvernør Kerry Healey og kongresskandidat Richard Tisei nevnes så langt.

  Oppdatert 03.02: Tisei sier han ikke er interessert.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også