Mer

  Texas 2014: Cornyn på det jevne

  TX John Cornyn John Cornyn er Republikanernes nestleder i Senatet, og var justisminister i Texas før han ble senator for 10 år siden. Til tross for dette har 30% av velgerne i staten ingen oppfatning av ham, ifølge PPP. Han har ok oppslutning blant Republikanere – 57 vs 15 – så han virker ikke å være i faresonen for en utfordring til nominasjonen. Dog ligger han ubehagelig nær enkelte Demokrater, og som med Perry i går, er det tidligere Houston-borgermester Bill White som kommer nærmest; han ligger bare tre prosent bak (45-42). Cornyn skal være trygg i 2014 om ingenting spesielt skjer, men man bør kunne forvente bedre tall for en konservativ senator i en konservativ delstat.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også