Mer

  Massachusetts: Suppleringsvalg til Senatet

  John Kerry Påtroppende utenriksminister John Kerry går av fredag, men de lokale myndighetene i Massachusetts kaster ikke bort tiden. Delstatens administrasjonsminister har alt opplyst om at nyvalg blir skrevet ut for 25. juni, med primærvalg 30. april. Kongressmann Ed Markey har lenge vært eneste kandidat, men det er ventet at hans kollega Stephen Lynch også vil kaste seg på med en formell kunngjøring torsdag. For Republikanerne vil tidligere senator Scott Brown få nominasjonen hvis han vil, men det kan tenkes han heller sikter mot guvernørjobben i 2014. I så fall er tidligere guvernør William Weld, tidligere viseguvernør Kerry Healey og tidligere delstatssenator Richard Tisei hete navn.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også