Mer

  Lynch stiller i Massachusetts

  Lynch Kongressmann Ed Markey får konkurranse om senatsplassen som blir ledig så fort Senatet godkjenner John Kerry som utenriksminister. Stephen Lynch, som i dag representerer det 9. 8. distriktet i Huset varsler at han vil stille mot Markey i primærvalget. Omtrent alt som kan krype og gå av delstatens toppolitikere har stilt seg bak Markey, trolig i håp om å unngå et dyrt og opprivende primærvalg, men Lynch er ikke avskrekket. Politisk sett heller Lynch noe mer mot sentrum enn den progressive Markey, det viktigste området de skiller lag på er kanskje selvbestemt abort; Lynch er mot, Markey er for.

  Oppdatert: Lynch hevder selv at han ikke har bestemt seg ennå.

  Oppdatert: En meningsmåling fra MassInc gir klar ledelse til tidligere senator Scott Brown over Ed Markey; 53-31.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også