Mer

  Capito leder i West Virginia

  capito Harper, det «Republikanske svaret på PPP» er ute med en ny måling fra senatsvalget i West Virginia. De finner at kongresskvinne Shelley Capito Moore har en klar ledelse både i et tenkt Republikansk primæroppgjør og i det ordinære valget. I primærvalget har hun en klar ledelse på kongressmann David McKinley (71-15) og delstatens justisminister, Patrick Morrisey (73-10). Imidlertid kan deler av den ledelsen spores tilbake til at hun er mye bedre kjent blant velgerne.

  I et tenkt valg mot tre navngitte Demokrater, leder hun også klart; 50-32 over kongressmann Nick Rahall, 53-19 over tidligere senator Carte Goodwin og 51-24 over delstatsdommer Robin Davis. I et primærvalg mellom disse tre Demokratene har Rahall ledelsen med 38%, mot 17% for Davis og 8% for Goodwin.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også