Mer

  Nye praktikanter

  Høstens fire praktikanter har kommet hjem fra Washington, D.C.. Her ser du hvem som tar over stafettpinnen.

  TravelingPressIA
  Redaktøren på reisefot i Iowa i slutten av desember 2011 – da Rick Perry enda trodde han hadde en mulighet til å vinne Iowa, og nominasjonen. Foto: Renate Tonstad Flaten / AmerikanskPolitikk.no.

  Mens høstens praktikanter var stasjonert i Washington, D.C., befinner vårens tre praktikanter seg i Norge.*

  Vårens praktikanter

  Marius Bjerknæs (25), Kenneth Flage (28) og Amund Thomassen (23) er våre tre nye praktikanter.

  De kommer til å bidra til en bred og balansert dekning av amerikansk innen- og utenrikspolitikk utover vinteren og våren.


  MariusBjerknas-liten Marius Bjerknæs (25) studerer internasjonale studier ved Høgskolen i Lillehammer, og er inne i siste semester på bachelorgraden. I likhet med resten av praktikantene har han fulgt amerikansk politikk tett i lang tid.


  KennethFlage-liten Kenneth Flage (28) har en mastergrad i medievitenskap og en bachelorgrad i visuell kultur fra Universitet i Bergen. Han synes særlig de retoriske forskjellene mellom norsk og amerikansk offentlig kommunikasjon er spennende.


  AmundThomassen-liten Amund Thomassen (23) studerer historie og statsvitenskap ved Universitetet i Stavanger. Han har fulgt amerikansk politikk tett siden presidentvalget mellom George W. Bush og Al Gore i 2000, og har også viet studiene til amerikansk politikk.


  Har du forslag til hva praktikantene bør fokusere på eller til momenter som bør videreutvikles på nettsiden? Si ifra.

  En uke til innsettelsesseremonien

  I ingressen skrev jeg at høstens praktikanter har vendt hjem igjen til Norge. Det stemmer ikke helt.

  Vebjørn Barlaup er fortsatt i D.C., og han er attpåtil akkreditert til å dekke president Barack Obamas innsettelsesseremoni for AmerikanskPolitikk.no den 21. januar. Carl Straumsheim (vår nye bidragsyter) får også med seg innsettelsesseremonien, og kommer til å bidra til dekningen.

  * Studerer du i, eller i nærheten av Washington, D.C., og synes det høres interessant ut med en praktikantstilling? Ta kontakt.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også