Mer

  Rockefeller takker av

  rockefeller Demokraten Jay Rockefeller har representert West Virginia i senatet i snart 30 år, men annonserte i dag at han ikke tar gjenvalg i 2014. Rockefellers avgang, som var ventet, åpner opp for at andre Demokrater i delstaten vil prøve seg, og listen over potensielle kandidater er lang. Blant de aktuelle navnene finner vi blant annet administrasjonsminister Natalie Tennant; finansminister John Perdue; Speaker i delstatshuset, Rick Thompson og flere delstatssenatorer.

  Delstatens mest populære Republikaner, kongresskvinne Shelley Capito Moore, har allerede erklært seg som kandidat, men kan få konkurranse fra den andre Republikaneren i Huset, David McKinley.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også