Mer

  Virginia: Ingen tredje vei for Bolling

  Som nevnt i forrige uke, har PPP gjennomført en måling i Virginia i helgen. Den viser Demokratenes tidligere partileder Terry McAuliffe med en 46-41 ledelse over den Republikanske justisministeren Ken Cuccinelli. Det har vært spekulert i om viseguvernør Bill Bolling ville stille som uavhengig kandidat, men ifølge PPP vil han kun ta 15%, og ytterligere utvide McAuliffes ledelse over Cuccinelli, til 40-32. Det gjenstår imidlertid å se om denne målingen vil overbevise Bolling…

  Oppdatert 11.01: PPP har også spurt velgerne hvem de foretrekker i en generisk måling i forbindelse med valget på delstatshus til høsten. Her leder Demokratene 45-41 over Republikanerne. PPP har dessuten spurt om senatsvalget i 2014, og finner at senator Mark Warner (D) har meget solide tall mot alle tunge utfordrere.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også