Mer

  Måling: Christie gruser motkandidatene

  Christie New Jerseys guvernør Chris Christie har fortsatt solid oppslutning, selv om tallene er litt svakere nå enn da stormen Sandy herjet. Farleigh Dickinson er ute med en ny måling som viser 73% oppslutning for Christie, ned fra 77% i desember, men fortsatt skyhøyt. Han gruser også tre potensielle motstandere ved høstens valg: 59-29 over tidligere senatsleder Richard Codey; 64-21 over den eneste erklærte kandidaten, delstatssenator Barbara Buono og 65-19 over nåværende senatsleder Stephen Sweeney.

  Oppdatert 11.01: Farleigh Dickinson har også spurt om Demokratenes primærvalg til senatsvalget i 2014, og finner at Newarks borgermester Cory Booker leder 42-20 over sittende senator Frank Lautenberg.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også