Mer

  Pallone sikter mot senatet

  pallone Kongressmann Frank Pallone, som har representert New Jersey i Huset siden 1988, er i ferd med å legge grunnlaget for en senatskampanje i 2014, melder Roll Call. Ifølge «sikre kilder» vil Pallone helt sikkert stille dersom sittende senator Frank Lautenberg avstår fra gjenvalg, men han kan også tenkes å hoppe inn dersom Lautenberg utfordres av Newarks borgermester Cory Booker (se denne posten). Pallone har mye av det Demokratiske partiapparatet på sin side, og har lagt et visst grunnlag allerede rundt om i delstaten, mens Bookers styrke ligger i et kjent navn og et potensiale for pengeinnsamling på nasjonalt nivå. Et nominasjonsvalg med (minst) tre tunge kandidater kan bli artig å følge!

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også