Mer

  Booker stiller til senatet

  booker Borgermesteren i Newark, Cory Booker stiller til senatet i 2014. Det melder NBC i New York. Det har lenge vært spekulasjoner rundt Bookers fremtid, og mange hadde håpet han skulle stille mot den Republikanske guvernøren i New Jersey, Chris Christie. Nå stiller han altså til senatet, til et sete som for tiden besittes av Demokraten Frank Lautenberg, som vil være 90 når valget i 2014 foregår. Det interessante er at Lautenberg så langt ikke har gitt noen hint om at han ønsker å gå av, tvertimot har han tidligere vært ganske så bestemt på at han går for gjenvalg. Det ser derfor pt ut som at dette går mot en ganske tøff nominasjonskamp i det Demokratiske partiet i delstaten.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også