Mer

  Dødt løp i Virginia

  McAuliffe og Cuccinelli
  McAuliffe og Cuccinelli

  Dersom ikke noe uforutsett skjer, har vi allerede de to store partienes kandidater for neste års guvernørvalg i Virginia. Demokratene kommer til å nominere tidligere partiformann Terry McAuliffe, mens Republikanerne vil nominere delstatens justisminister, Ken Cuccinelli. POS, et underbruk av Rasmussen (med en enda verre presisjonsrate hvis vi ser på 2012) er ute med tall for guvernør Bob McDonnells popularitet (67-24!), og helt på slutten har de slengt på et spørsmål om neste års valg. Målingen viser dødt løp, med en statistisk ubetydelig ledelse til McAuliffe; 43-42. Målingen er tatt opp 3-4 desember og omfatter 600 personer.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også