Mer

  Solide tall for Christie

  Guvernør Chris Christie i New Jersey kan gi seg selv noen solide klapp på skuldren for sin innsats etter orkanen Sandy. 95% av velgerne i delstaten mener Christie har gjort en glimrende eller god jobb i kjølvannet av Sandy, ifølge Quinnipiac. Samtidig viser en måling fra Rutgers at 59% nå støtter gjenvalg i 2013, mens 32% ikke gjør det. Republikaneren Christie har en solid ledelse på alle navngitte kandidater for Demokratene; han leder 53-34 over borgermester Cory Booker, 56-31 over tidligere senatsleder og fungerende guvernør Richard Codey og ingen andre Demokrater kommer over 22%. Det er imidlertid ikke mer enn to måneder siden tallene var 47-44 MOT gjenvalg, og det er ennå lenge igjen til valget.

  Oppdatert 28.11: Quinnipiac har også tall for 1-1 match-ups. Christie leder 53-35 over Booker, 57-30 over Codey og mot alle andre Demokrater er han over 60%.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også