Mer

  Omlegging av sidene

  Jeg kommer til å legge om & utvide sidene på denne bloggen før neste valg. I første omgang lages det egne sider for hver delstat, med de vervene som velges på delstatsnivå, samt nye sider for senatorene og representantene. På den annen side vil alt materiell direkte relatert til valg holdes unna disse sidene, slik at behovet for oppdatering blir mindre. Valgrelatert materiale vil bli behandlet i egne poster i forbindelse med bla. påmeldingsfrister og primærvalg, i stedet for de mer permanente sidene. I tillegg kommer jeg til å eksperimentere litt med bruk av bilder, for å myke opp det ekstremt teksttunge innholdet. Enjoy!

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også