Mer

  Kampen om Ohio, del 2: Obama

  BOWLING GREEN, OHIO: Ohio lener i Obamas favør, og presidenten gjør det han kan for å gjenta suksessen fra 2008. Motstanderen heter fortsatt George W. Bush.

  President Barack Obama på Bowling Green State University sør for Toledo, Ohio, onsdag formiddag. Foto: Are Tågvold Flaten / AmerikanskPolitikk.no.

  ”Med mindre du bor under en stein…, så har du kanskje fått med deg at det snart er valg her i Ohio,” sier president Obama, foran fem og et halvt tusen høylytte tilhengere i Bowling Green sør for Toledo i Ohio, onsdag formiddag.

  Han har tatt turen til Bowling Green State University, og studentene ønsker ham varmt velkommen. I køen utenfor Stroh Center overhører jeg spredte rop med ”Fired Up! Ready to Go!”, og første gang Obama snur seg og peker mot publikum bak podiet får han umiddelbart hyl og skrik i retur. ”Jeg elsker dere også!” svarer han. ”De av dere som ikke har noe å sitte på må sørge for at dere bøyer knærne med jevne mellomrom, for noen ganger besvimer folk. Ikke fordi jeg er så spennende og spesiell, men fordi de har stått såpass lenge,” sier Obama.

  (…)

  Du leser hele reportasjen borte hos Minerva.

  «Made in the USA»-buttons til salg utenfor Stroh Center ved Bowling Green State University. Foto: Are Tågvold Flaten / AmerikanskPolitikk.no.
  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også