Mer

  Grunnen til at jeg ikke er i Tampa

  Jeg er akkreditert til det republikanske konventet i Tampa, men mandag ettermiddag sitter jeg fortsatt i Jefferson City, Missouri. Hvorfor?

  Jeg har kort og godt viktigere ting på gang:

  Kona mi Renate og jeg venter nemlig en liten norsk-amerikaner! Terminen er like rundt hjørnet, og planen om å ta sjansen på at jeg ville rekke tilbake til Missouri dersom jeg plutselig skulle få telefonen, ble skrinlagt.

  «Isaac» kom deretter som et tegn fra oven, og den tropiske stormen har ikke bare utsatt starten på landsmøtet fra mandag til tirsdag, men den har også gitt oss et brukbart navneforslag!

  Renate var gravid allerede i Iowa, men vi fant det først ut da vi ankom New Hampshire tidligere i år. Hun var kvalm i South Carolina og Florida, og holdt seg på hotellrommet i Las Vegas, Nevada. Etter Colorado dekket jeg valgkampen på egenhånd, og nå gjenstår bare ventetiden.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også