Mer

  Romneyfiseringen av Paul Ryan

  Romneys visepresidentkandidat, kongressmannen Paul Ryan (Wisconsin, 1. distrikt), besøkte the Iowa State Fair. 13. august, 2012. Foto: Are Tågvold Flaten / AmerikanskPolitikk.no.
  Romneys visepresidentkandidat, kongressmannen Paul Ryan (Wisconsin, 1. distrikt), besøkte the Iowa State Fair. 13. august, 2012. Foto: Are Tågvold Flaten / AmerikanskPolitikk.no.

  DES MOINES, IOWA: Valget av Paul Ryan som Mitt Romneys visepresidentkandidat har vært en energiinnsprøytning for Romney-kampanjen. Mandag debuterte Ryan på egenhånd i vippestaten Iowa.

  Den republikanske og norsk-amerikanske Iowa-guvernøren Terry Branstad introduserte Paul Ryan som ”stemmen for fiskal ansvarlighet i Washington, D.C.”

  Noen timer tidligere, da det enda var nokså folketomt rundt høystakkene som omkranset det lille podiet, slo jeg av en prat med Iowa-guvernøren.

  ”Jeg synes det var et veldig modig valg,” sier Branstad om Romneys valg av Ryan, noe som lyder som et ekko av de siste dagenes snakk i mediene. ”Han er en ung, smart og talefør kongressmann fra nabostaten vår Wisconsin, så jeg ser fram til å ta ham med meg rundt og introdusere ham for velgerne,” fortsetter Branstad.

  ”Paul Ryan har kunnskapen og erfaringene som skal til for å ta de tøffe valgene og reformere de føderale myndighetenes pengebruk. Hvis vi ikke får dette under kontroll vil ikke økonomien komme tilbake på bedringens vei, og den amerikanske drømmen vil ikke kunne gjenreises for middelklassen,” mener Branstad.

  ”Jeg tror han kommer til å bli godt mottatt her i Iowa.”

  Les hele artikkelen borte hos Minerva!

  PS: Tirsdag og onsdag følger jeg president Barack Obamas busstur gjennom Iowa. Siste nytt, pluss diverse snadder, får du ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også