Paul Ryan møtt av demonstranter (video)

DES MOINES, IOWA: Mandag formiddag ble Mitt Romneys nye visepresidentkandidat, Wisconsins Paul Ryan (42), møtt av de samme demonstrantene som møtte opp da Romney besøkte the Iowa State Fair for nøyaktig ett år siden.

Den gang skrev jeg følgende:

Et par øyeblikk tid­li­gere hadde Joe Fagan (71), iført strå­hatt for anled­ningen, reist seg fra plassen sin. Nå rettet han en ankla­gende peke­finger mot Romney – ropte, ges­ti­ku­lerte – mens Romney prøvde å roe ham ned. «Hva er din plan for Social Security, Medi­care og Medi­caid!?»

Mandag satt den samme Joe Fagan, med den samme stråhatten, et par meter unna meg. Cherie Mor­tice (62), damen som den gang framprovoserte Romneys notoriske «corporations are people too, my friend»-kommentar, satt to høystakkrader foran meg.

Jeg visste med andre ord hva som var i vente.

En lengre sak om Paul Ryans Iowa-tur er publisert her.

PS: Tirsdag og onsdag følger jeg Barack Obamas busstur gjennom Iowa.