Mer

  Romneys busstur

  Romney-kampanjen annonserte på mandag flere detaljer rundt vippestat-bussturneen som det lukter visepresidentlansering av.

  Bussturnéen «The Romney Plan For A Stronger Middle Class” – som Thor Steinhovden skrev om i forrige uke – starter i Virginia (lørdag 11. aug), og fortsetter til North Carolina (søndag 12. aug), Florida (mandag 13. aug) og Ohio (tirsdag 14. aug).

  Og da kan man begynne å lure: Hopper visepresidentkandidaten ombord i Virginia (Virginia-guvernør Bob McDonnell…) eller Florida (Florida-senator Marco Rubio…)? Eller spares annonseringen helt til Ohio (Ohio-senator Rob Portman…)?

  Eller blir det rett og slett noen helt andre?

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også