Mer

  Romneys busstur

  Romney-kampanjen annonserte på mandag flere detaljer rundt vippestat-bussturneen som det lukter visepresidentlansering av.

  Bussturnéen «The Romney Plan For A Stronger Middle Class” – som Thor Steinhovden skrev om i forrige uke – starter i Virginia (lørdag 11. aug), og fortsetter til North Carolina (søndag 12. aug), Florida (mandag 13. aug) og Ohio (tirsdag 14. aug).

  Og da kan man begynne å lure: Hopper visepresidentkandidaten ombord i Virginia (Virginia-guvernør Bob McDonnell…) eller Florida (Florida-senator Marco Rubio…)? Eller spares annonseringen helt til Ohio (Ohio-senator Rob Portman…)?

  Eller blir det rett og slett noen helt andre?

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også