Mer

  Sommerferie

  Jeg drar på setra i Oppdal en liten uke, og blir uten nettilgang. Det går utover oppdateringene her på nettsiden, men fortvil ikke: Du vil allikevel kunne oppdatere deg på amerikansk politikk her på nettsiden.

  Artiklene under «Siste fra Norge» og «Siste fra USA» oppdateres fortløpende, og det samme gjelder artiklene i feeden fra POLITICO, Washington Post og New York Times nederst på nettsiden/under hver sak. Under «Meningsmålinger» i sidemenyen til høyre får du i tillegg ferske artikler som omhandler nettopp meningsmålinger.

  Meningsmålings-gjennomsnittet mellom Obama og Romney er alltid oppdatert, og det samme gjelder Obamas approve/disapprove-tall.

  Og om ikke det er nok så kan du ta en titt i BOKHYLLA. Der kan du kjøpe deg en bok, og samtidig støtte driften av AmerikanskPolitikk.no!

  Jeg har nettopp lest meg igjennom Robert Drapers Do Not Ask What Good We Do: Inside the U.S. House of Representatives​, og It’s Even Worse Than It Looks. How the Ame­rican Con­sti­tu­tional System Col­lided With the New Poli­tics of Extre­mism av Thomas E. Mann og Norman Ornstein. Neste bok ut blir enten David Maraniss sin nye bok om Barack Obama, Theodore E. Whites første bok i The Making of the President-serien, eller den første boken i Robert A. Caros The Years of Lyndon Johnson-serie.

  God sommer!

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også