Mer

    Obamas Massachusetts-angrep

    Barack Obamas nye reklamefilm angriper Mitt Romney for hans tid som Massachusetts-guvernør.

    Al Sharpton, som har blitt MSNBC-programleder på sine eldre dager, sa for flere uker siden at Obama-kampanjen burde gjenta følgende angrepslinje igjen og igjen, nesten uansett hva som diskuteres: «Mitt Romney sa han skulle skape jobber i Massachusetts, men Massachustts havnet faktisk på 47. plass i jobbskapning.»

    Mannsstemmen i reklamefilmen sier følgende: «Når Mitt Romney snakker om hva han vil gjøre som president, så må du huske følgende: Vi har hørt det før. Romney-økonomi: Det fungerte ikke da, og det vil ikke fungere nå.»

    Baksiden med dette angrepet er imidlertid at folk minnes på at Romney faktisk var guvernør i det liberale Massachusetts for få år siden. Hvordan kan han da være den mest konservative republikanske presidentkandidaten siden Barry Goldwater i 1964, som Obama-rådgiveren David Plouffe sier det?

    Du ser «We’ve Heard It All Before» her:

    httpv://youtu.be/oWdZEJW1vWY

    Twitter: @AreFlaten

    Are Tågvold Flaten
    Are Tågvold Flaten
    Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

    Les også