Mer

  Obama 2.012 er lansert

  COLUMBUS, OHIO: Har du det bedre enn for fire år siden? spurte Mitt Romney i forrige uke. Hvordan vil du ha det om fire år? spurte president Obama, da han sparket i gang valgkampen i Ohio på lørdag.

  Da Barack Obama tar podiet på Ohio State University i Columbus, Ohio, møtes han av et blitsregn fra 14,000 entusiastiske tilhengere, i et lokale som rommer 20,000. Obamas gjenvalgskampanje sparkes i gang dagen etter publiseringen av arbeidsledighetstallene for april. Tallene viser at ledigheten gikk ned fra 8,2 til 8,1 %. Men de dresskledde rådgiverne som står til venstre for scenen i Schottenstein-senteret har ikke noe å feire av den grunn. Det er også budskapet på forsiden av lørdagsutgaven av The Columbus Dispatch: ”Jobbtallene speiler ikke håp,” lyder overskriften. ”En måned med lavere jobbvekst kunne vært et unntak. To måneder vitner om en bekymrende trend: Økonomien kan være i ferd med å snuble igjen,” står det videre.

  Les videre borte hos Minerva!

  Flere bilder fra arrangementet ser du nedenfor (alle bilder av Are Tågvold Flaten / amerikanskpolitikk.no)

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også